Home Політика Житомирська «Свобода» вимагає припинити антиукраїнську агітацію

Житомирська «Свобода» вимагає припинити антиукраїнську агітацію

147

 Днями у військовому університеті імені С. Корольова відбулася «науково-практична конференція», приурочена «початку Великої вітчизняної війни». Повідомляє Прес-служба Житомирської обласної організації ВО "Свобода"

 На адресу голови обласної організації ВО «Свобода» Сидора Кізіна було адресовано звернення студентів Житомирського державного університету імені І. Франка, які були присутні на заході.

«Буквально «на гарячу» було зігнано студентів житомирських вузів і відкрито проведено російсько-комуністичну пропаганду із застосуванням російської мови, звеличення Сталіна і більшовицької партії як переможців Другої світової. Одним з учасників конференції, представником якоїсь лівої ветеранської організації було засуджено ВО «Свободу» та порівняно з німецькими фашистами з закликом заборонити партію і жорстоко карати її членів ув’язненнями за проведення публічної наочної реклами «Героїв України», – йдеться у студентському зверненні.

Свободівець нагадав керівникам області, що Україна є членом Парламентської Асамблеї Ради Європи, яка своєю резолюцією у 2009 р. засудила сталінізм на рівні з нацизмом.

Враховуючи викладене, депутатами від ВО «Свобода» направлені звернення до правоохоронних органів з метою встановити осіб, які організували у військовому університеті за державний кошт проведення антиукраїнської агітації та пропаганди сталінізму та притягнути їх до відповідальності.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here