Home Політика Волга заявив, що його життя в небезпеці

Волга заявив, що його життя в небезпеці

112

Екс-керівник Держфінпослуг Василь Волга заявляє, що його життю загрожує небезпека. Про це він сказав у ході зустрічі з представниками уповноваженого Верховної ради з прав людини Ніни Карпачової.

Він також назвав кримінальну справу щодо нього замовною і не визнав свою провину. Умови утримання в СІЗО Волга назвав задовільними.

У свою чергу омбудсмен вважає, що при обранні запобіжного заходу для Волги суд не врахував, що у підозрюваного четверо дітей, троє з яких є неповнолітніми.

За її словами, обрання щодо Волги запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд свідчило б про поступове впровадження в пенітенціарну політику держави гуманізму.
Нагадаємо, раніше Генпрокуратура й СБУ затримали Волгу за підозрою в корупції. 20 липня Печерський суд ухвалив рішення заарештувати главу Держфінпослуг на два місяці.

Стосовно заарештованого Волги порушено кримінальну справу за ст. 368 частина 3 – хабар в особливо великому розмірі. Злочин, що інкримінується Волзі, карається позбавленням волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна.


За матеріалами: ТСН. ua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here