Home Політика «Ці вибори – наш останній шанс зупинити свавілля і розвал країни», –...

«Ці вибори – наш останній шанс зупинити свавілля і розвал країни», – Ляшко в Овручі. ФОТО

125

 У центрі Овруча 28 березня збираються сотні людей.  Зізнаються, що відклали усі домашні справи та клопоти, аби зустрітися із майбутнім Президентом країни Олегом Ляшком.  У тутешніх мешканців проблем і питань назбиралося чимало. Саме з ними і звертаються до лідера Радикальної партії, коли той  виходить із «ляшкобуса» і через натовп прямує до районного Будинку культури.

Йому аплодують і вигукують «Народний Президент», тиснуть руку і роблять «селфі». Вже зі сцени Олег Ляшко дякує овручанам за гарний прийом і закликає з таким же запалом 31 березня йти на вибори.

«Хто буде Президентом країни – залежить тільки від вашого вибору. Не вірте брехливим результатам соціологічних опитувань. Нас всіх намагаються надурити, коли «домальовують» голоси одним, а інших називають непрохідними. Це маніпуляція і брехня, інструменти для зомбування, щоб люди не пішли на виборчі дільниці і у влади були можливості для фальсифікацій. Чи стане Ляшко Президентом, залежить від вас, а не від них. Ці вибори – наш останній шанс зупинити свавілля і розвал країни, шанс відновити і зміцнити економіку, шанс на нормальне життя із високими пенсіями та зарплатами. України просто не стане, якщо ми з вами не об’єднаємось і не оберемо достойного лідера, який не побиратиметься по світу, а розбудовуватиме власну країну і робитиме заможною її націю, – говорить кандидат у Президенти Олег Ляшко під час візиту на Житомирщині. –  Я йду, щоб захистити вас і ваших дітей, щоб бути сильним Президентом сильної держави. Треба вірити в те, що ми це зможемо зробити».


Лідер Радикальної партії називає себе «Президентом справедливості». Має програму і такий план дій, де влада працюватиме на народ, а авторитет України у світі лише зростатиме. Порошенка обіцяє відправити на політичний смітник, а Супрун (в.о міністра охорони здоров’я ) та Коболєва (голова правління НАК «Нафтогаз України» з мільйонними зарплатами і преміями) –  до в’язниці. 


Натомість пропонує свою реформу медицини, підвищення пенсій і зарплат, зменшення цін на газ, підтримку вітчизняних виробників і відновлення агровиробництва.


«Україна може виробляти все – від шкарпеток і до космічних кораблів, а з нас сьогодні роблять сировинний придаток. Такого не буде.  Я не дозволю торгувати лісом чи землею, – пояснює Олег Ляшко. –  Наші закордонні «партнери» хочуть, щоб ми були постачальниками дешевої сировини і робочої сили. Не дам скасувати   мораторій на вивезення необробленого лісу. Щоб не ходити за кредитами МВФ, не мораторій треба скасовувати, а звільняти від податків деревообробне обладнання і піднімати меблеву промисловість. Це нові робочі місця і заробіток для   людей.  Ми повинні самі заробляти. Не дам  й надалі грабувати людей, розводити бардак і набивати власні кишені. Я йду в Президенти, щоб навести порядок, аби було менше «свиней» при владі і більше корів у селі. Поверну повагу до людей праці, збільшу зарплати лікарям, вчителям, бібліотекарям, соцпрацівникам. Президент Ляшко відповідатиме за все. Мій перший крок на цій посаді – скасування рішення Уряду щодо підвищення вартості на газ. Замість покупки імпортного газу, в Україні треба збільшити обсяги видобутку вітчизняного. А ще мають бути власні вугілля, торф і дрова. Необхідно шукати альтернативу для забезпечення потреб населення, а не вивозити все на продаж. Українці мають використовувати український газ і за українською ціною, а на оплату комунальних послуг не витрачати більше 20% свого доходу. Все, що більше – покриватиме субсидія». 


Мінімальна заробітна платня, за словами політика, вже з 1 квітня може становити 6 тисяч гривень, з вересня – 9. При цьому,  вона звільнятиметься від податків.

У жовтні Ляшко планує провести два референдуми – щодо скорочення кількості народних депутатів у ВРУ 250 осіб,  а також відновлення смертної кари за корупційні діяння. 

«Не дозволю заробляти на армії чи обкрадати сиріт. Вони знову рвуться до влади, щоб грабувати. Їх не під домашній арешт треба, а під розстріл і транслювати це все по телебаченню, щоб інші засвоїли і боялися. Наведу порядок із зарплатами керівників державних підприємств. Вони собі мільярди на премії виписують, а вам  – платіжки в зуби і чергове «покращення». Отримують великі зарплати і займаються корупцією. Керівник не зможе отримати зарплату, поки її не отримають його підлеглі – звичайні роботяги. Поверну гроші з офшорів, які вкрали у вас і ваших дітей, а їх – посаджу, нехай відповідають. Змушу владу й чиновників працювати на народ, а не на себе. Я розчищу це болото і віджену «свиней» від державного корита, – переконує  лідер Радикальної партії Олег Ляшко. –  Вибір президента – це не зміна прізвища, це зміна курсу. Президент Ляшко буде боротися за вас і за Україну. Я йду, щоб врятувати і об’єднати країну, дати вам чесне і справедливе життя».
 
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here