Home Політика ”Тетерівська ОТГ серед локомотивів децентралізації Житомирщини”, – голова ОДА Гундич

\”Тетерівська ОТГ серед локомотивів децентралізації Житомирщини\”, – голова ОДА Гундич

115

 Перспективний план розвитку громади на 2019-2021 роки затвердили в Тетерівській ОТГ. Спільно з головою ОДА Ігорем Гундичем жителі громади обрали ті проекти, які прагнуть реалізувати найближчим часом.

Сьогодні, 22 лютого, під час виїзного засідання Ради регіонального розвитку у Тетерівській громаді визначилися із проектами для реалізації на три роки.

 

Доступ до якісної медицини, відремонтовані дороги, сучасні та комфортні дитячі садочки і школи, облаштовані спортивні та ігрові майданчики. Усе це вже втілили у життя у Тетерівській ОТГ на Житомирщині, яка в числі перших в області зробила крок назустріч децентралізації.

 

Голова Ігор Гундич відзначив, що завдяки фінансовій децентралізації та активній позиції Тетерівській громади вдалося досягти якісних змін, які відчувають та бачать жителі ОТГ.



"Ваша громада була однією з перших, яка прийняла рішення про об’єднання. І я вважаю, що ваше рішення було дуже правильним та мудрим. З 2015 року ви розпочали процес децентралізації і стали локомотивом децентралізації нашої області. Сьогодні оберемо проекти для реалізації у Тетерівській ОТГ, які увійдуть до реального перспективного плану розвитку Житомирської області на три роки", – Ігор Гундич.


У перспективному плані розвитку на 2019-2021 роки в Тетерівській ОТГ такі об’єкти:

 – капітальний ремонт доріг: вул. Вишнева та вул. Партизанська в с. Тетерівка, вул. Кооперативна в с. Буки, під’їзд до с. Буки;

 – реконструкція-термомодернізація Денишівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. В.Г. Бондарчука;

 –  шкільні кабінети (с.Тетерівка та с.Дениші);

 – реконструкція вуличного освітлення в с. Буки, Нова Рудня, Тригір’я.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here