Home Політика Соцмережі відреагували на собаку і депутата – житомиряни показали, яких тварин не...

Соцмережі відреагували на собаку і депутата – житомиряни показали, яких тварин не продадуть

227

Скандал із депутатом від "Слуги народу", який порадив пенсіонерці з пенсією у 2 тис грн продати свого собаку і заплатити за газ, розгортається. Депутат вже навіть вибачився.

Реакція мереж не забарилася – активні житомиряни теж долучилися до "тролінгу" депутата фотожабами, а також фото своїх улюбленців, яких не продадуть.

Як розгорівся скандал.

Журналісти знайшли жінку, якій дав пораду щодо продажу собаки.

Сайт "Мій Кропивницький" нібито знайшов пенсіонерку Любов Павлівну з Аджамки Кировоградської області, якій раніше під час ток-шоу нардеп від "Слуги народу" Євгеній Брагар порадив "продати собаку", щоб сплатити за комуналку.

Місцеве видання розшукало жінку, яка подзвонила у прямий ефір із Брагаром і поцікавилася, як їй прожити на пенсію у 2 тисячі гривень із високими цінами на комунальні послуги. За її словами, вона має прізвище Колюча і вийшла на пенсію з 1967 року. Жінка каже, що пораду нардепа продати собаку "елітної породи" прослухала. 

"Напевно, прогавила. Бо поговорила і бігом на кухню побігла хліб з пічки витягувати", – розповіла пенсіонерка. 

Пенсіонерка порадила депутату "продати мізки", якщо не вміють керувати.

"Нехай він краще свої мізки продасть. Так буде краще. Якщо не вміють керувати", – наводить сайт слова жінки.

Отримує Любов Павлівна 2 тисячі гривень пенсії, а за комуналку платить менше через субсидію. За її словами, собаку вона має, однак той вже старенький.  

Продавати Шарика не буде.

"Вона бідненька уже стара. Уже 14 год. А собаки більше 15 років не живуть. Тому продавати немає що", – сказала жінка, додавши, що звати чотирилапого Шариком.

Голосувала за "Слугу народу" – підставили нас.

Запитали у жінки і про те, за кого вона голосувала на президентських та парламентських виборах. Свій голос на виборах президента вона віддала Володимиру Зеленському, а під час голосування до Верховної Ради підтримала пропрезидентську партію.

"За "Слугу народу". Тепер получається, що ось так вони говорять. Підставили нас", – сказала жінка. 

Як повідомлялося раніше, у соціальних мережах жваво обговорюють пораду від нардепа "Слуги народу"  Євгенія Брагара пенсіонерці щодо продажу собаки, аби зекономити гроші на сплату комуналки. Розкритикували слова народного обранця і у "Слузі народу".

Брагар за свою пораду вибачився і заявив, що новий у політиці, а тому ще не навчився відповідати на "чутливі запитання".

"Хочу наголосити, що не мав на меті когось образити, лише хотів звернути увагу на випадки несправедливості, коли люди, які не потребують допомоги, користуються субсидіями, приховуючи маєтки і свій розкішний спосіб життя. Приношу вибачення всім, кого могли образити мої слова", – написав народний обранець у фейсбуці. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here