Home Політика Сесія Житомирської міської ради. ТРАНСЛЯЦІЯ

Сесія Житомирської міської ради. ТРАНСЛЯЦІЯ

101

На засіданні фракцій депутати так і не узгодили, як голосувати. Зараз розпочинається засідання сесії.

Для людей облаштували аудіо, аби вони чули, як працюють депутати.

Присутні 43 депутати із 60-ти. 

Присутні в залі вшанували загиблих хвилиною мовчання.

Люди вимагають від Дебоя, аби він забезпечив аудіо-трансляцію. Просять перерву до того часу, поки не буде налаштована трансляція.

Микола Савенко пропонує переглянути фільм, поки будуть налаштовувати технічну трансляцію.

Депути зараз будуть дивитись фільм про події, які відбуваютсья в країні. У цей час технічний відділ налаштовує аудіо для мітингувальників.

Олег Самчук виходить із Партії регіонів. Всі аплодують. Закликають інших депутатів зробити так само.

Олег Горай просить прийняти рішення, щоб всі голосування проводити поіменно. Щоб своїх героїв знали в лице. Прийняли. 38 було "за".

Дебой пропонує, щоб усі вимоги майдану озвучив Дмитро Ткачук. Поки що сперечаються щодо того, які питання розглядати.

Будуть розгяладти два питання: вимоги майдану та власне звернення до депутатів Верховної Ради. Порядок денний затверджений в цілому.

Дебой оголосив перерву, тому що аудіо-трансляція працює із перебоями.

Ми відновимо відео-трансляцію після переви. Зараз люди заблокували усі виходи з міської ради та чекають, щоб депутати повернулись у сесійну залу.

Сесія почала роботу після перерви.

Почали виступати представники майдану.

"Таке враження, що ви тут ні до чого. Це ви купили машини за 2 мілйьони і не прибираєте сніг. Люди не такі дурні, як ви вважаєте", – каже чоловік з майдану.

Іван Фурлет: "Я, як приклад того, що роблять із громадянами, які хочуть щось змінити у цій країні. За 2,5 місяці ми потерпаємо від терористичної групи, яка контролюється Партією регіонів. Всі силові структури або злочинно бездіяльні, або прямо зацікавлені у тому, щоб так і було. Те, що відбувається у країні – це не громадянська війна, це тероризм з боку влади".

"Вимагаємо звільнити активістів майдану, закрити кримінальні провадження та припинити переслідування активістів та журналістів, скасувати диктаторські закони, відправити у відставку уряд, розслідувати протиправні дії та притягнути до відповідальності правоохоронців, повернути конституцію до редакції 2004 року", – Володимир Михалець зачитав заяву, за яку пропонує проголосувати.

Депутати проголосували за цю заяву одноголосно.

Дмитро Ткачук каже, що треба перейти до формування Народної ради: туди візьмуть регіоналів, які складуть партійні квитки.

Зараз у сесійній залі оголошена перерва.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here