Home Політика Партія регіонів планує підняти ціни на сигарети

Партія регіонів планує підняти ціни на сигарети

160

Партія регіонів планує ще більше підняти ціни на сигарети Потрібно забезпечити населення від згубного впливу тютюнокуріння, заборонивши рекламу сигарет, спонсорство і ряд методів, сприяючих збільшенню попиту на тютюнову продукцію. Про це заявив народний депутат з фракції Партії регіонів Юрій Мірошніченко з нагоди Усесвітнього дня без тютюну, повідомляє «Цензор. НЕТ».

«Куріння небезпечне для життя і здоров’я громадян України, а особливо – для дітей, підлітків і молоді, оскільки позбавляє їх майбутнього, а нашу країну – громадян, які б приносили користь, народжували дітей і розвивали державу», – відзначив Мірошніченко.

«Ми підготували ряд законопроектів, направлених на боротьбу з курінням, це і збільшення ціни на сигарети, і обмеження пропаганди табакокуріння. Деякі з них вже стали законами. Зараз ми ставимо питання про повну заборону реклами, спонсорства і забороні будь-якого інформування об табакокуріння, що власне і передбачає законопроект N5164», – проінформував регіонал.

Мірошніченко підкреслив, що авторами законопроекту є представники різних фракцій. «Нас об’єднує одне – інтереси тих людей, які довірили нам представляти їх у Верховній Раді», – відзначив парламентар.

«Я сподіваюся, що українське суспільство нас підтримає, а парламент прийме закон про повну заборону реклами, спонсорства і стимулювання продажу тютюнових виробів», – резюмував політик.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here