Home Політика ”Нащадкам” Януковича обіцяють знижки на їжу та видовища

\”Нащадкам\” Януковича обіцяють знижки на їжу та видовища

170

"Нащадки" Віктора Януковича іМиколи Азарова пропонують своїм однодумцям грошові знижки на різні товари і послуги, що реалізуються у вітчизняній торгово-розважальній мережі. Йдеться про дисконтний клуб "Молодих регіонів".

Зокрема, як повідомила Gazeta.uaкерівник проекту "Дисконтна картка "Молоді регіони" Альона Дегрик, нещодавно було створено ексклюзивний закритий клуб, куди входять виключно члени Всеукраїнської громадської молодіжної організації "Молоді регіони".

"Щоб оформити дисконтну карту, необхідно, перш за все, подати свій номер членського квитка організації і ваші паспортні дані… Але йдеться зовсім не про членів Партії регіонів, а про "Молоді регіони", які не є політичною партією", – уточнила Дегрик.

"Картку випускає "ІмексБанк". Це абсолютно повноцінна банківська картка. Вона є і платіжним засобом, і інструментом для отримання знижок у мережі наших партнерів по всій Україні", – додала керівник проекту.

За її словами, власники дисконтних карток будуть мати знижки на продовольчі товари, одяг, взуття, побутову техніку і електроніку, ліки і товари для здоров’я, книги, туристичні та медичні послуги.

"Ми підписали договір з партнерами "ІмексБанку", а це – близько півтори тисячі юросіб, починаючи від ресторанів, закінчуючи супермаркетами. Зрозуміло, що наш цільової сегмент – це торгово-розважальні заклади, які користуються попитом у студентів – кінотеатри, ресторани, театри" , – – підкреслила " молода регіоналка".

Дегрик зазначила, що підготовка до цього проекту тривала півроку, і знижки діють у всіх регіонах України.

"Дисконтна картка передбачає від 5% до 50% знижок. Найбільша знижка діє в місті Одеса – у нічних клубах "Аркадія", – резюмувала керівник проекту.

Денис ТИМОШЕНКО

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here