Home Політика «Наш край» на Малинщині ініціював роботи з благоустрою і освітлення

«Наш край» на Малинщині ініціював роботи з благоустрою і освітлення

409

У Малині за ініціативи депутатів від «Нашого краю» асфальтують прибудинкові території, а в старостинських округах Малинської громади облаштовують вуличне освітлення.

За ініціативи представників "Нашого краю" – міського голови Олександра Ситайла і зусиллями депутатів міськради – у Малині розпочали асфальтування прибудинкових територій та дворів багатоповерхових будинків. Це була одна з передвиборчих обіцянок "нашкраївців". Зокрема депутат Сергій Карпенко особисто контролював якість виконання робіт на своєму виборчому окрузі. За його словами, якісні дороги – це перш за все безпека.

Територія біля будинку на вулиці Приходька, 63 тепер теж має якісне асфальтне покриття завдяки зусиллям депутата Тетяни Дорощук. Жителі задоволені та вдячні депутатці за виконану обіцянку.

«Люди – це наше багатство, і вони мають жити у комфортному місті, а ми в свою чергу, як депутати, прикладемо максимум зусиль, аби зробити наше місто кращим», – зазначила Тетяна Дорощук.

А от в  старостинських округах Малинської територіальної громади депутати взялися за вуличне освітлення сіл. Так, в Устинівському старостинському окрузі депутат Малинської міської ради від партії «Наш край» В’ячеслав Кашиця виділив на ці потреби депутатські кошти.

 Без уваги не залишилися і жителі сіл Соснівка та Елівка, селяни вдячні депутату Малинської міської ради від партії «Наш край» Дмитру Дмитренку за внесені депутатські кошти на освітлення вулиць у їхніх селах.

Тепер у планах депутатів політсили під’єднати села Малинської громади до мережі Інтернет.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here