Home Політика На посади голів РДА в Житомирській області заявки подали більше півтисячі претендентів

На посади голів РДА в Житомирській області заявки подали більше півтисячі претендентів

131

 Упродовж 2 місяців на Житомирщині подали понад 500 заявок на посади голів райдержадміністрацій через проєкт «LIFT», який ініціював Президент.


«Понад півтисячі заявок надійшло до проєкту LIFT від людей, які бажають змінити країну та Житомирщину. Вже мав співбесіди з 10 претендентами, 4 з яких отримали погодження й від Офісу Президента. Проєкт LIFT на Житомирщині набирає обертів і, впевнений, що вже невдовзі представимо нових очільників у районах – Коростенському, Житомирському, Чуднівському та Бердичівському» – запевняє голова Житомирської Віталій Бунечко.



Так, через проєкт LIFT на Житомирщині подали вже 524 заявки. Голова ОДА вже провів 10 співбесід із претендентами, далі вони мають пройти співбесіди в Офісі Президента. Чотири людини вже чекають на своє призначення на посади.
 

Процес відбору до призначення голів РДА не завершується. LIFT – це проєкт команди Президента України Володимира Зеленського, платформа, що дасть поштовх до нових змін у країні; нових людей на державні та соціальні проєкти, інноваційні ідеї та розробки, що сформують державу як зручний сервіс для кожного громадянина України.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here