Home Політика Медики Житомирщини отримали допомогу від Порошенка. ФОТО

Медики Житомирщини отримали допомогу від Порошенка. ФОТО

296

Партію захисних костюмів для лікарів та пульсоксиметрів передала медичним закладами Житомирщини "Європейська Солідарність" від Фонду Порошенка і корпорації Roshen.

Представники "Європейська Солідарність" Житомирщини привезли допомогу до обласної дитячої лікарні, а також Житомирської районної, Коростенської, Овруцької, Хорошівської, Радомишльської, Коростишівської та Новоград-Волинської лікарень.

Співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, яка передавала захисні костюми у лікарні с. Станишівка, наголосила, що партія вимагає на законодавчому рівні вирішити питання щодо страхування лікарів.

«Не працює закон про страхування лікарів. Щоб отримати грошову компенсацію в разі захворювання медичним персоналом на СOVID-19, треба зібрати купу документів та ще й отримати інвалідність. Наша політична команда буде боротися за внесення змін в цей закон. У той час, коли Президент Зеленський хизувався, тим що зібрав гроші з олігархів та закупив на всю країну 170 тис. костюмів незрозумілої якості, Фонд Порошенка придбав та передав в лікарні 130 тис. якісних костюмів», – підкреслила Геращенко.

Голова Житомирської обласної організації партії Олександр Рабінович підкреслив, до ЄС допомагатиме медикам, доки вони того потребуватимуть.

Медики області не вперше отримують допомогу від Фонду Порошенка.

«Для нашої лікарні ця допомога дуже актуальна. Засоби індивідуального захисту якісні та сертифіковані, тому вони будуть надійно захищати наших працівників. Допомога від Фонду не перша для нашої лікарні – неодноразово передавалися захисні маски, костюми та були відремонтовані кілька апаратів ШВЛ», – зазначив головний лікар Житомирської обласної дитячої лікарні Юрій Довгополий.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here