Home Політика Мальдіви, Давос, танці та борщ – чим діляться у соцмережі житомирські політики

Мальдіви, Давос, танці та борщ – чим діляться у соцмережі житомирські політики

375

Перший місяць 2020 року досить одноманітний та млявий на сторінках соцмереж житомирських політиків. Проте "Перший житомирський" знайшов найцікавіші пости – чим жили у січні відомі у місті люди.

Сухомлин танцював у мерії. І хоча Сергій Сухомлин у Фейсбуці не показує особистого життя, постить робочі будні, однак іноді може пожартувати із себе. Під час танцювального балу його запросили на вальс – хоч із па у нього не склалося, проте мер не розгубився і з посмішкою дотанцював.

"Благодійний танцювальний бал у Житомирі відбувся вперше. P.s. З танцем мене застали зненацька", – написав Сухомлин.

Бунечко зве в Телеграм-канал. Публікації губернатора більш "чиновницькі", ніж Сухомлина, та й самого міського голову він часом може назвати "головою міської ради". Проте Бунечко намагається слідувати трендам – просить усіх "не гаяти час і підписуватися на його канал".

Гундич більше в Інстаграмі показує життя "без краватки" – борщ і свята. Ексгубернатор Ігор Гундич більш активно почав вести сторінку в Інстаграм. Тут він часто показує, як готує для дітей борщ, голубці та влаштовує для синів свята.

"Моєму найменшому сьогодні 7 років. Програма свята виконана))) Люблю тебе, Сину!", – підписав Гундич фото в Інстаграм.

Ширма постить волейбол. Голова обласної ради вболіває за житомирські волейбольні команди. Це постійно видно в його публікаціях у Фейсбук – Володимир Ширма ділиться анонсами та перемогами команд.

Зубко у Давосі. Геннадій Зубко у січні відвідав форум у Давосі, де зустрічався із топ-чиновниками ЄС – говорили про енергоефективність та економіку України. Зубко є одним із найбільш активних у соцмережах політиків родом із Житомирщини.

Ревега на Мальдівах показав свою супутницю. Далі, ніж Зубко, у січні полетів екснардеп від Бердичева Олександр Ревега. Нещодавно він опублікував фото з відпочинку на Мальдівах зі своєю половинкою. Бізнесмен почав більш активно "балувати" друзів у Фейсбук яскравими фото з екзотичних місць. Ревега на Житомирщині відомий ще і "рибною справою" – він є власником ТОВ "Ревега", що займається виробництвом та продажем рибних продуктів.

Ясюнецький став влогером. Ексзаступник губернатора Олексій Ясюнецький продовжує займатися адвокатською діяльністю і більше того – знімає адвокатські влоги. Так він простими словами пояснює підписникам актуальні теми: допит, депутатську недоторканність, обшук. Ясюнецький любить публікувати фото із чотирилапими друзями, а також часом без прикрас висловити свою позицію.

Михалець повернувся і пробує себе в аналітиці. Ексдепутат і екскерівник Держгеокадастру Володимир Михалець створив сторінку у Фейсбук і мало не щодня публікує свою позицію щодо головних житомирський подій. Так Михалець зайшов на територію місцевих активістів, які накинулися на нього постами-звинуваченнями, однак не розгубився.

"Товарищи активисты! Спокойно! Ни на ваше место в приемной на коврике, ни на халявный кофе, ни на городские помойки я не претендую!", – відповідає їм Михалець.

Лабунська залягла на дно. Тим часом нинішня нардепка від БЮТ Анжеліка Лабунська у Фейсбуці, як і в Верховній Раді, у січні не з’являлася.

Галагуза вийшла з ефіру і знайшла екзорцистів. Депутатка Олена Галагуза часто у Фейсбук веде прямі ефіри, піднімаючи важливі теми. Крім кави, часом постить і свої знахідки у Києві – оголошення про екзорцистів у метро "Житомирська". Депутатка показує у Фейсбук свою доньку Ліну, з якою грається в поліцейських.

Смичок релаксує в бані і в Амстердамі. Радикальний депутат Ілля Смичок полюбляє бані – фото із теплих місць у нього регулярно з’являються у Фейсбук. У січні депутат відпочивав в Амстердамі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here