Home Політика «Людмила Зубко робить важливі речі для безпеки дітей», – настоятель римо-католицької парафії

«Людмила Зубко робить важливі речі для безпеки дітей», – настоятель римо-католицької парафії

187

Людмила Зубко робить важливі речі для безпеки людей у Житомирі в умовах пандемії. Про це, сказав настоятель парафії Святого Йоана з Дуклі отець Петро Новосельський.

Напередодні отець Петро Новосельський звернувся до Людмили Зубко, підприємиці, засновниці ГО «Житомир, зоби голосніше!», яку «Європейська Солідарність висунула кандидаткою у мери Житомира,  з проханням допомогти у посиленні інфекційної безпеки у школі, яка діє при храмі.

Команда Людмили Зубко відгукнулась на прохання і 25 вересня фахівці Національної експертної групи з інфекційного контролю Negic провели у Школі Ордену братів менших францисканців аудит з точки зору інфекційної безпеки, а також тренінг для вчителів школи.

За словами настоятеля парафії, коронавірус є великим викликом для кожного свідомого громадянина, тому що на сьогоднішній день країна бачить цю загрозу, бачить, як збільшується захворюваність та смертність людей.  «Ми повинні про це говорити у суспільстві. Я щиро вдячний за те, що у нас відбувся цей аудит і тренінг. Дякую Людмилі Зубко за те, що організувала його. Це дуже важливо для безпеки, передусім для безпеки наших дітей», – підкреслив він.

Людмила Зубко зі свого боку зазначила: «Безпека для людей, зокрема і інфекційна безпека у навчальних закладах  Житомира – одне з правил, прописане у Маніфесті успішного міста для людей. Це план дій для міста, який ми розробили для Житомира спільно з командою «ЕС», це відповідь на виклики і проблеми, які турбують сьогодні житомирян».

«Навчання дітей у школах треба робити безпечним, бо ми не маємо допустити ситуації, коли всі знову закриються на жорсткий карантин. Ми з командою знову не чекаємо, а діємо. Успішне місто для людей можна збудувати тоді, коли влада дбає про безпеку кожного», – написала вона на своїй офіційній сторінці у Facebook.

На думку Людмили Зубко, вчасні та розумні заходи з інфекційної безпеки – це те, чим сьогодні, не втрачаючи ні хвилини, мала б займатися міська влада, оскільки місто повинно жити і розвиватися навіть в умовах пандемії.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here