Home Політика Люди без масок, відсутність дистанції – як чиновники з Житомирщини проводять семінари

Люди без масок, відсутність дистанції – як чиновники з Житомирщини проводять семінари

209

У Житомирі та області продовжили карантин, адже досі перевищений показник із захворюваності на коронавірус. Не можна проводити концерти, ресторанам приймати відвідувачів всередині, праццювати готелям.

Однак не було заборони на проведення семінарів зі скупченням великої кількості людей в одному приміщенні.

Декілька десятків людей без масок та без дистанціювання стали учасниками семінару "Методика створення дієвих стратегій розвитку громад України", що пройшов 10 червня на базі аеропорту ім. С.П.Корольова.

Про захід проінформували в ОДА:

"З вітальними промовами до учасників семінару звернулися перший заступник голови Житомирської ОДА Володимир Федоренко, перший заступник голови Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко та директор Агенції регіонального розвитку Житомирської області Артем Сачук".

Говорили про стратегії приваблення туристів, інвестиції та децентралізацію.

"Нам потрібно розвивати наші громади. Потрібно створювати дієві стратегії для приваблення туристів. Житомирська область може стати однією з найуспішніших областей із залучення інвестицій. Цьому сприятиме й реформа з децентралізації – кожна новостворена ОТГ зможе брати на себе відповідальність і плідно розвиватися", — сказав Володимир Федоренко.

Нагадаємо, Офіс президента дав тиждень губернаторам на підготовку концепції внутрішнього туризму.

Виступає заступник голови облради Сергій Крамаренко, який перехворів на COVID-19

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here