Home Політика Ігор Гундич: Що роблять родичі Розенблата в кампанії від «Слуги народу» Ігоря...

Ігор Гундич: Що роблять родичі Розенблата в кампанії від «Слуги народу» Ігоря Герасименка?

166

Кандидат у народні депутати по Житомиру Ігор Гундич записав відеозвернення до житомирян і своїх головних опонентів. Звернення з’явилося вчора на сторінці кандидата у Фейсбук.

«Головне завдання Житомира на цих виборах – не пустити Розенблата в парламент.», – відверто сказав Гундич.

Гундич нагадав людям про скандали, в яких замішаний Розенблат: «Що іще треба знати житомирянам, яке ще кіно про Розенблата треба подивитись, щоб він не отримав таку потрібну для його захисту недоторканність? Розенблат, який замішаний у корупційних скандалах, спокійно іде в парламент. Людина, яка заробляє на кожному дитячому майданчику, на медичному обладнанні. А після цього цинічно розміщає борди про те, що врятував життя дитини!», – говорить у зверненні Гундич.

 «Брат Розенблата приходить разом з Герасименком на його зустрічі з виборцями. А діловий партнер і друг Розенблата– голова партії «Слуга народу» в Житомирі. Що роблять люди Розенблата у кампанії Герасименка?», – запитує Гундич.

Для того, щоб прояснити позиції перед народом по відношенню до скандального депутата, Ігор Гундич запросив Ігоря Герасименка до участі у дебатах на телеканалі «СК1», який запланований на п’ятницю, 19 липня, 19:00 год.

Тоді ж кандидати мають змогу і представити свої програми щодо розвитку Житомира та країни.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here