Home Політика Гундич у Верховній Раді голосуватиме за бюджет, де будуть підвищені зарплати і...

Гундич у Верховній Раді голосуватиме за бюджет, де будуть підвищені зарплати і пенсії

100

У бюджеті країни на наступний рік мають бути закладені підвищені заробітні плати і пенсії. На цьому наполягає кандидат у народні депутати України від Житомира Ігор Гундич.

«Я голосуватиму тільки за бюджет, де будуть підвищені заробітні плати і пенсії. Підвищені не на декілька гривень, а серйозно і відчутно для людей. Я ніколи не проголосую за бюджет, де є недостатність із виплати заробітної плати медикам, вчителям чи вихователям. Це моя принципова позиція як кандидата-мажоритарника, який представлятиме людей. Чим більше у Раді буде депутатів від людей, тим простіше нам буде досягти мети і виконувати програми», – розповів Ігор Гундич.

Також Гундич у Верховній Раді відстоюватиме право безкоштовного проїзду для пільгових категорій населення. Для цього, вважає кандидат у нардепи, необхідно компенсувати вартість проїзду перевізникам на рівні 50% від держави та 50% від місцевої влади. Серед основних цілей соціальної політики кандидата від Житомира – зниження тарифів на комунальні послуги через націоналізацію облгазів та скасування обмежень для одержання субсидій.

«Багато людей, як підтверджують звернення житомирян до мого Прозорого офісу, не можуть отримати субсидію через те, що у них є приписані родичі, через борг за комунальні послуги, про який не знали та інші формальні причини. Коли родина реально потребує субсидії – держава її має надавати. Я відстоюватиму право житомирян на субсидії без формальних обмежень», – сказав кандидат у народні депутати від Житомира.

Нагадаємо, у Житомирі працює Прозорий офіс Гундича, щоб допомагати житомирянам. Щодня о 15.00 год. Офіс проводить культурно-розважальні заходи для дітей і батьків.

Прозорий офіс Гундича розміщений у центрі міста – вул. Київська, 25 та працює без вихідних.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here