Home Політика Гороскоп 2012: Яценюк ”завагітніє”, а у Тігіпка буде секс

Гороскоп 2012: Яценюк \”завагітніє\”, а у Тігіпка буде секс

99
Гороскопи для відомих політиків на наступний рік на прохання ТСН.ua склав одеський астролог Влад Росс.
 
Астропрогноз для кожного політика вираховувався виходячи з річного соляра (це диспозиція сонця на рік у гороскопі кожного політика), який несе доленосну інформацію для кожної особистості. Бралися до уваги дата, час та місце народження.

Юлія Тимошенко: вийде на волю та одужає

Зірки прихильні до Юлії Тимошенко. Після Дня народження (27 листопада) у її житті почнуться зміни на краще.

«Довго сидіти Тимошенко не буде – рано чи пізно її випустять. У неї дуже хороше розташування Венери – символу щастя і удачі. Тому вона здатна вийти з тюрми», – розповідає Влад Росс.

За його словами, велика ймовірність того, що помаранчевий табір об’єднається, опозиція стане потужною і виграє парламентські вибори восени 2012 року. На цій хвилі удачі Тимошенко навіть матиме шанс у 2015 році стати президентом.

Загалом, за словами астролога, цей рік буде поворотним у її долі.

«Особисте життя цікавити Тимошенко у 2012 році не буде. А здоров’я в неї дуже стабільне і міцне, що б там зараз не казали. У неї не виражений «Дім лікарні», немає ніяких криз», – запевняє Влад Росс.

Він також передбачає, що Тимошенко доведеться викласти чималеньку суму за те, щоб її випустили на волю – зірки обіцяють великі трати.

Віктор Янукович: варто остерігатися мікроінсультів і поновити команду

А ось для Віктора Януковича наступний рік буде вкрай важким. Зірки говорять про те, що його чекають великі проблеми зі здоров’ям.

«Варто остерігатися варикозного розширення вен, мікроінсультів. Рік може бути настільки несприятливим, що він буде знаходитися між життям і смертю», – застерігає Влад Росс.

При цьому, астролог нагадує, що він особисто «не проти Януковича» і у 2010 році передбачав його перемогу на виборах, і цей прогноз здійснився. Але цей рік не надто вдалий для президента з усіх боків.

«2012 рік для Віктора Федоровича – критичний. Все може бути не так, як він хотів. Це буде найважчий рік з останніх років 10-ти. Якщо він його подолає – я зніму капелюха», – каже астролог.

За його словами, Януковичу доведеться приймати важливі рішення, позбавлятися соратників, які тягнуть його вниз. Потрібно повністю оновити оточення, інакше він і Партія регіонів ризикує програти вибори.

«Також в нього складна ситуація у «Домі закордоном». Його можуть менше запрошувати. Усілякі переговори будуть відбуватися із складнощами. Головне для нього – взагалі вижити. Але якщо переживе – буде все добре», – каже Влад Росс.

З позитивного – у особистому житті Януковича не передбачається ані розлучень, ані розчарувань. Успіх чекає на нього у операціях з нерухомістю, роботі з землею, у ремонтах.

Сергій Тігіпко: нове кохання і перемога на виборах

Лише на початку року на Сергія Тігіпко чекають невеликі проблеми – під ним може захитатися крісло віце-прем’єра. Але загалом зірки обіцяють вдалий рік, особливо – його другу половину, каже астролог.

«Те, як він себе буде вести у відносинах з новими партнерами, в тому числі, і по партії, буде для нього дуже важливим. Він може піти в іншому напрямку і навіть змінити переконання», – зазначає Влад Росс.

Рік сприятливий для зростання рейтингу політика. Кінець 2011-го – початок 2012-го буде для Тігіпка напруженим. Але, на думку астролога, політик упорається з труднощами і утримається в кріслі.

«У плані особистого життя – у нього можливий бурний роман і нове кохання. Сильно виражений «Дім кохання», «Дім оновлення відносин», місяць у сексуальному скорпіоні, тож в нього буде багато енергії», – розповідає астролог.

Але «надто висовуватися» і «йти наперекір комусь» непотрібно, застерігає Влад Росс.

Микола Азаров: рік боротьби і конфліктів

Прем’єру Миколі Азарову зірки обіцяють рік великої боротьби.

«У нього день народження 17 грудня, я бачу, що над ним висить дамоклів меч, і його можуть «зрубати» після його дня народження. Тобто або наприкінці 2011 або на початку 2012 року він може піти у відставку», – прогнозує Влад Росс.

За словами астролога, у гороскопі Азарова «місяць у поєднанні з Марсом» – планетою конфліктів. І саме це зумовлює конфлікти у наступному році.

«Окрім того, і Сонце, і Меркурій, і планета влади Юпітер знаходяться у найнижчій точці його гороскопу на весь 2012 рік. Якщо він утримається – я скажу, що він велика людина, яка може протистояти зіркам», – розповідає Влад Росс.

У фінансовому плану на Азарова також чекають труднощі. А ще, зірки радять Миколі Яновичу поберегти здоров’я.

«Йому не можна нервувати, варто піклуватися про шлунково-кишковий тракт», – каже астролог.

Арсеній Яценюк: у політиці не щастить, зате ймовірне поповнення сімейства

Якщо лідер «Фронту змін» захоче і постарається, цьогоріч на його родину чекає поповнення.
«У нього сильно виражений «Дім дітей». Тобто він або «народить» ще одну дитину, або ж його просто будуть займати справи його діточок», – передбачає Влад Росс.

Загалом, вважає астролог, для Арсенія Петровича рік не багатий на великі перспективі. Зокрема – у політиці його будуть спіткати невдачі.

«У нього Плутон знаходиться на узвишші. Це говорить про те, що йому важко бути цікавим суспільству. Тим більше, Сатурн – символ труднощів і нещастя – знаходиться у «Домі виборчої кампанії». Насправді нібито його партія зараз набирає відсотки, але у 2012-му – почне втрачати, як завжди перед виборами у нього буває», – передбачає Влад Росс.

Саме тому, радить астролог, Яценюку варто відмежуватися від політики і зайнятися бізнесом, де на нього чекає успіх.

«У Яценюка буде спостерігатися великий фінансовий прилив, успіх у грошах, процвітання у бізнесі. Але для виборів – це несприятливий рік», – підкреслює астролог.

Також можливі складнощі у стосунках з дружиною, але Яценюк їх подолає, впевнений Влад Росс. А ще – можливо політик змінить імідж та імідж-мейкерів, говорять зірки. Тож, незабаром, варто чекати оновленого Яценюка, радить астролог.

Олег Ляшко: пройде в парламент, але не одружиться

У тому, що Олег Ляшко «радикалізувався» і став в опозиції до всіх, виявляється, винні зірки.

«Ляшко – людина, яка насправді завжди буде знаходитися у опозиції до всіх. Вічний опозиціонер», – каже астролог.

І додає: Ляшко – людина дуже розумна, хоча може інколи «вдавати дурня». Зірки обіцяють йому цікавий рік, ймовірно, політик увійде у нову партію, змінить команду, але найважливішим для нього буде зробити правильний вибір.

«Скоріш за все він буде у парламенті, адже рік сприятливий для реалізації кар’єрних амбіцій. У нього повне покровительство і вдача у плані політики. Ми узнаємо про нього з іншого боку», – запевняє астролог.

А ще, якщо вірити гороскопу, Ляшко дуже волелюбний, саме тому йому важко одружитися, каже Влад Росс.

«Щоб його закабалити, потрібно дуже постаратися. Він дуже швидко закохується і так само швидко остиває. Через те, що у нього Венера у поєднанні з планетою страсті – Марсом у особистому гороскопі, він не може одружитися. Парубоцтво буде тривати до тих пір, поки у його життя не увійде жінка із сильним характером, яка його «приватизує», – прогнозує астролог.

І додає, що цього року особистого життя у політика не буде. Замість цього зірки обіцяють успішні угоди і успіх у політиці.

Юрій Луценко: з СІЗО можуть не випустити, це «розплата за гріхи»

«Дім обмежень» може продовжитися для політика і у 2012 році. Хоча невеликий шанс вийти на волю у Юрія Віталійовича все ж таки є.

«Здоров’я може і надалі погіршуватися, загрожують великі розбіжності з владою, важкий рік для досягнення свободи. Але невеликий шанс, що навесні або влітку його випустять, є. Щось зміниться у його долі», – зазначає астролог.

За його словами, те, що сьогодні відбувається з колишнім міністром внутрішніх справ – розплата за його власні гріхи.

«Він у минулому, коли був на високій посаді, деяким людям зробив погане, за це зараз і розплачується. Він тоді неправильно себе повів», – пояснює астролог.

Позитив для Луценка у наступному році буде у підтримці рідних, які від нього не відмовляться, зазначає Влад Росс.

Леонід Черновецький: буде з коханкою, але без дітей

Черновецький може несподівано «воскреснути» і стати депутатом Верховної Ради. Принаймні, так говорять зірки.

«Він стане шановним членом ВР і ніхто до нього не матиме претензій, він вирішить всі свої проблеми. Рік дуже успішний у плані домовленостей», – каже астролог.

За його прогнозом, Черновецький поділить майно із дружиною, і, скоріше за все, залишиться з коханкою.

«Не обов’язково, що він розведеться, але вони з дружиною розумно поділять гроші, щоб нікому іншому нічого не дісталося. Нового весілля я не бачу, дітей також, але з цією жінкою він більш зблизиться», – гадає астролог.

Віталій Кличко: чекають перемоги у політиці і поразки у спорті

У Віталія Кличка дуже хороші шанси виграти вибори мера Києва, можливо у 2012 році настане його зірковий час, прогнозує Влад Росс. Утім, для Кличка бажано, аби вибори відбулися у другій половині року, бо вона для нього буде більш вдала, ніж перша.

«На жаль, те саме не можна сказати про спорт. Він або отримає травму і не зможе боксувати, або просто завершить кар’єру боксера. Спортивних перемог зірки йому не передбачають», – каже Влад Росс.

Нагадаємо, нещодавно Кличко домовився на наступний рік про бій з Хеєм.

У особистому житті Віталія Кличко все буде гаразд, обіцяють зірки.

Володимир Литвин: знову буде в парламенті, але не спікером

У Володимира Литвина загалом наступного року все буде гаразд. Чого не можна сказати про його партію.
 
«Його партія може бути поглинена іншою, більш великою. Вкотре зміняться цілі і задачі», – каже астролог.

У самого спікера великі шанси потрапити в парламент, попри яскраво виражений «Дім падіння» у наступному році.

«Спікером знову він не буде, а ось депутатом – велика ймовірність», – прогнозує експерт.

Зі здоров’ям проблем у Литвина не передбачається – дякувати заняттям плаванням. І сам політик наступного року буде на плаву, говорять зірки.
 

Що ж, наприкінці наступного року цікаво дізнатися, чи справдяться ці прогнози. Як бачимо, зірки прихильні не всім політикам, хоча шанс протистояти волі зірок, безумовно у всіх є. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here