Home Політика Депутат нагадав про зелені борди і висловив побоювання за добровольців та волонтерів

Депутат нагадав про зелені борди і висловив побоювання за добровольців та волонтерів

188

Про передвиборчі зелені борди та гасла на них нагадав депутат Житомирської міської ради Олег Черняхович під час бюджетної сесії 18 грудня.

"Захопившись ультранаціоналістичними ідеями, культивуючи величність арійської раси, задля дестабілізації ситуації у 2015 році у міській раді утворилася фракція ВО "Свобода…", – іронічно розпочав депутат міської ради.

Олег Черняхович висловив побоювання щодо посилення тиску на добровольців та волонтерів.

"Всі навесні бачили зелені борди "Зробимо їх разом" "Саджати будемо". Вже зима – хто кого зробив? Кого посадили? Чомусь, корупціонерів і хабарників не саджають – вони повертаються з-за кордону. А кого почали саджати? Добровольців і волонтерів. Людей, які зупинили російську агресію і які мають найбільшу повагу в суспільстві. Їх "призначають" злодіями і убивцями, без суду, по надуманих підозрах. Де презумпція невинуватості? У нас вона не існує", – сказав депутат.

Черняхович виступив проти внесення змін до Конституції України, зокрема в частині впровадження посад префектів: "Це будуть смотрящими по області. Вони видаватимуть обов’язкові для виконання акти і матимуть право призупиняти роботу міських рад, голів".

"Побоювання ваші також справедливі", – відповів Сухомлин.

Читайте також: Що чекати Житомирщині від президентських змін до Конституції

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here