Home Політика Ар’єв: сиріт примушують мітингувати проти Тимошенко

Ар\’єв: сиріт примушують мітингувати проти Тимошенко

125

В акціях проти екс-прем’єра Юлії Тимошенко на Хрещатику примусово використовують дітей-сиріт.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив народний депутат Володимир Ар’єв, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Щойно зателефонувала мені працівниця одного з київських інтернатів для сиріт. Плаче. Каже, що їх шантажує управління освіти. Мовляв, хай ваші старші вихованці не їдять дарма державні хліби влітку, тому відсилайте їх на акцію проти Юлі на Хрещатик. А як не підуть, то взимку не буде інтернату тепла", – написав нардеп.

"Тобто, у Калашникова вже використовують сиріт як рабів! Сволоти все ж таки у владі!", – наголосив Ар’єв.

За його словами, називати прізвище вихователя інтернату й назву закладу поки не буде, бо "установу розірвуть разом з вихованцями".

Політик також повідомив, що звернеться до Генпрокуратури із запитом, аби перевірити факт присутності неповнолітніх сиріт на мітингах противників Тимошенко.

У свою чергу прес-служба "Народної самооборони" звертається до уповноваженого глави держави з прав дитини перевірити факти незаконного чи примусового залучення неповнолітніх дітей-сиріт до участі у мітингах протесту на Хрещатику.

У той же час, голова координаційної ради "Загальновоїнського союзу України" Юрій Лагно категорично спростував дану інформацію.

"Це абсолютна неправда, це абсолютна маячня, на цьому майданчику знаходяться лише представники "Загальновоїнського союзу" і наші однодумці", – заявив він "Інтерфакс-Україна".

Лагно підкреслив, що заяви опонентів про те, що його громадська організація залучає вихованців інтернатів, "звучать досить образливо".

"Тому що у нас багато студентської молоді, у нас навіть школярів тут немає. В основному це студентська молодь, це молоді фахівці", – додав Лагно.

Крім того, за його словами, пікет "Загальновоїнського союзу" проводиться на абсолютно безкоштовній основі.

Лагно зазначив, що на місці своїх опонентів у разі подання такої інформації він би точно назвав дитячий будинок і кількість підлітків, яких нібито залучають до акції.

www.pravda.com.ua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here