Home Політика Арсеній Пушкаренко: «Відтепер Зе!Команда у вашому місті»

Арсеній Пушкаренко: «Відтепер Зе!Команда у вашому місті»

499

Народний депутат України, член фракції Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ» та міжфракційного об’єднання «Житомирщина» Арсеній Пушкаренко відкрив громадські приймальні у Коростені та Олевську. У заході взяла участь заступник голови депутатської фракції ПП «СЛУГА НАРОДУ» Євгенія Кравчук, також були присутні представники місцевої адміністрації, громадських організацій, ЗМІ.

Незважаючи на те, що у виборчому окрузі №64 (центр – м. Коростень) перемогу на виборах до Верховної Ради отримав депутат-мажоритарник, який не є членом команди Президента, народний депутат України Арсеній Пушкаренко відкрив громадську приймальню задля прямого діалогу громадян і народних обранців від ПП «СЛУГА НАРОДУ».

– Керівництво Партії вирішило закріпити мене за цим округом. І сьогодні, фактично вперше в Україні, відбулося відкриття громадської приймальні депутата-списочникавід нашої фракції на мажоритарному окрузі. Відтепер я буду з вами на постійному зв’язку. У нас вже виходить газета «Зе!Житомирщина», в якій я та мої колеги будемо інформувати вас про нашу діяльність, надавати відповіді на ваші питання, – сказав Арсеній Пушкаренко присутнім.

Народні депутати  України від фракції політичної партії «Слуга народу» Арсеній ПУШКАРЕНКО та заступник голови фракції Євгенія КРАВЧУК

Громадська приймальня «СЛУГИ НАРОДУ» – це новий стандарт роботи зі зверненнями громадян. Адже першочергове завдання депутата – вчасно та ефективно допомагати людям вирішувати їхні нагальні проблеми.

– Кожне звернення, яке надійде до приймальні, буде пріоритетним! Я вже дав доручення своїм помічникам оперативно реагувати, співпрацювати з відповідними службами міста, щоб максимально швидко і результативно вирішувати питання і знаходити вихід з проблемних ситуацій, – зазначив Арсеній Пушкаренко.

Старі політики одразу після отримання мандату забували про своїх виборців. Вони вирішували лише особисті питання. Зе!Команда працює виключно для людей.  

– Наша мета – зробити ці приймальні центром громадського життя. Вас хоче чути Президент, вас хоче чути фракція і партія! – сказала Євгенія Кравчук.  

Арсеній Пушкаренко подякував мешканцям Коростеня та Олевська, які прийшли на відкриття приймальні.

– Щоб змінити країну, потрібно починати зі свого міста чи селища. Зробимо це разом! – сказав він.

Приймальні знаходяться за адресами:

м. Коростень, вул. Івана Франка, 17, тел. 096-061-73-09

м. Олевськ, вул. Івана Франка, 1, тел. 096-061-42-75

Графік роботи:

Вт-Пт – з 8.00 до 17.00,

Сб – з 9.00 до 15.00.

Нд, Пн – вихідні. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here