Home Політика Активіст Владислав Пучич став депутатом міськради у Житомирі

Активіст Владислав Пучич став депутатом міськради у Житомирі

152

 Сьогодні, 8 листопада, на пленарному засіданні 42 сесії міської ради, голова міської виборчої  комісії Тамара Яремчук зачитала постанову у якій йдеться: «Визнати обраним депутатом Житомирської міської ради наступного за черговістю кандидата в депутати у виборчому списку від Житомирської міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Пучича Владислава Григоровича та зареєструвати його депутатом Житомирської міської ради».

«Я хочу подякувати людям за довіру і підтримку. І дякую нашій чудовій команді  ви – неймовірні. Також, стоячи тут, я не можу не згадати  мого попередника. Володимир Башек був гідним житомирянином і присвятив своє життя допомозі іншим. Крім відповідальності перед виборцями , я відчуваю відповідальність перед його пам’яттю», – сказав Владислав Пучич.

Довідково: Владислав Пучич свою громадською діяльність розпочав у 2004 році спочатку, це було студентське самоврядування, благодійна діяльність і зрештою антикорупційна діяльність. На минулих місцевих виборах обирався на 31 виборчому окрузі (Верхня Польова) від Блоку Петра Порошенка. Є членом партії Демократичний Альянс.

Також Владислав Пучич був одним з організаторів житомирського Євромайдану та активним учасником Революції Гідності. З лютого 2014 року і до обрання нового складу міської ради Владислав Пучич як журналіст газети «20 хвилин» був членом міськвиконкому.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here