Home Відпочинок Житомиряни можуть долучитися до велопробігу маршрутом «Вишиваний Шлях»

Житомиряни можуть долучитися до велопробігу маршрутом «Вишиваний Шлях»

196

Офіційне відкриття туристичного маршруту «Вишиваний Шлях» відзначиться грандіозним Всеукраїнським велопробігом, який стартує 11 червня в Ужгороді та 13 червня у Харкові.

Дві групи велосипедистів виїдуть із кінцевих точок «Вишиваного Шляху» – з Ужгорода та Харкова – назустріч одна одній, долаючи половину Шляху. Перша група рухатиметься за маршрутом Ужгород-Київ, друга – в напрямку Києва. Українці проїдуть на велосипедах понад 2000 км.

Протягом 18 днів учасники заходу їхатимуть маршрутом, відкриватимуть для себе Україну та насолоджуватимуться мальовничими краєвидами. Дві групи велосипедистів зустрінуться у Києві 27 червня, напередодні Дня Конституції України, символічно об’єднавши Захід та Схід нашої країни.

28 червня відбудеться прес-конференція, де учасники велопробігу поділяться враженнями про мандрівку. Організатори підведуть підсумки проведення велопробігу та презентують інтерактивний веб-сайт «Вишиваного Шляху».

Учасникам не обов’язково проїжджати увесь «Вишиваний Шлях» чи його половину. Кожен охочий може приєднатися до велопробігу або ж припинити свою участь у ньому на будь-якому етапі. Обери свій маршрут тут.

Жителі Житомирщини можуть також долучитися до велопробігу, який проходитиме й містами Житомирської області: м. Чуднів (24 червня), м. Житомир (25 червня), м. Радомишль (26 червня).

Довідково

Вишиваний Шлях – це Всеукраїнський соціальний туристичний піший та веломаршрут, метою якого є розвиток внутрішнього туризму в Україні та розкриття його потенціалу усьому світові. 

Кожну групу велосипедистів супроводжуватимуть організатори, оперативна знімальна група, технічна група на мікроавтобусі, яка перевозитиме мобільну вело-майстерню, туристичне спорядження та продукти харчування учасників велопробігу.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here