Home Відпочинок З Житомира їздитиме потяг до Хмельницького, на який не купили ще ...

З Житомира їздитиме потяг до Хмельницького, на який не купили ще жодного квитка

469

Керівництво «Укрзалізниці» прийняло рішення запустити рейковий автобус (регіональний поїзд) за маршрутом «Житомир-Новоград-Волинський-Шепетівка-Хмельницький».

Про це повідомляє  «Журнал Житомира».

– «Укрзалізниця» проводить експеримент: для вивчення пасажиропотоку з 23 жовтня з Житомира до Хмельницького через Новоград – Волинський та Шепетівку і назад почне курсувати рейковий автобус. Це 2 вагони третього класу на 166 місць, – розповів начальник залізничного  вокзалу Олег Журба..

Журба каже, що поїзд буде орієнтований на всіх пасажирів, які їздять по цьому напрямку, а не тільки на тих, кого цікавить речовий ринок в Хмельницьку.

Регіональний поїзд № 888 /887 Житомир- Шепетівка- Хмельницький запускається з наступним графіком:

Відправлення зі станції Житомир щодня, крім вівторка о 23:50, прибуття до Хмельницького о 6:21;

Відправлення з Хмельницького щодня, крім вівторка в 15:26, прибуття до Житомира о 22:00.

Касир на залізничному вокзалі повідомила, що ціна квитка на цей рейковий автобус за проїзд від Житомира до Хмельницького буде від 27,82 грн до 32,92 грн залежно від дня тижня.

Наразі на сайті booking.uz.gov.ua можна замовити будь-яке місце на перший рейс (23 жовтня) рейкового автобуса ( регіональний поїзд ) за маршрутом «Житомир – Новоград- Волинський – Шепетівка- Хмельницький», оскільки вільні всі 166 місць.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here