Home Відпочинок Відсьогодні українці можуть їздити до Туреччини без віз

Відсьогодні українці можуть їздити до Туреччини без віз

179

З 1 серпня набуває чинності угода про безвізовий режим між Україною і Туреччиною. Відтепер українці зможуть їздити до Туреччини без віз на строк до 30 днів.

Зауважимо, що в списку безвізових для українців країн також значаться Боснія і Герцеговина, Сербія, Чорногорія, Туніс (за наявності туристичного ваучера), Бруней, Малайзія, Палау і Сейшельські острови, повідомляє ТСН.

Безвізовий режим поїздок для українців з 1 квітня до 31 жовтня терміном до 90 діб діє в Хорватії. А до 15 березня 2013 року на термін до 90 діб можна без віз в’їжджати до Македонії.

Крім того, на 90 днів без віз зараз можна їздити в Албанію, Аргентину, Бразилію (з метою туризму і бізнесу), Еквадор (за наявності документів, що підтверджують туристичну мету поїздки), Ізраїль, Намібію, Панаму (за наявності документів, що підтверджують туристичну мету поїздки), Парагвай.

У Перу ж можлива безвізова поїздка на 183 дня (за наявності документів, що підтверджують туристичну мету подорожі).

Без віз, але не більше, ніж на 14 діб, можна поїхати в Гонконг. Також не потрібні візи для поїздок у такі країни: Молдова, Грузія, Азербайджан, Узбекистан, Монголія, Вірменія, Білорусь, Антигуа і Барбуда, Гватемала, Нікарагуа, Сальвадор і Свазіленд. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here