Home Відпочинок В Житомирській області через негоду ввели обмеження руху транспорту

В Житомирській області через негоду ввели обмеження руху транспорту

183

Службою автомобільних доріг у Житомирській області спільно з Управлінням Укртрансбезпеки у Житомирській області прийнято рішення про обмеження руху великовагових та великогабаритних транспортних засобів.

Обмеження вводиться з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та попередження виникнення аварійних ситуацій у зв’язку з несприятливими погодними умовами (дощ за мінусової температури, який за лічені хвилини утворює ожеледицю на автомобільних дорогах області).

Обмеження діє по автомобільним дорогам загального користування державного значення Житомирської області, на період з 12-00 по 18-00 години 8 грудня поточного року.

Місця відстою транспортних засобів на період введення обмежень вказані на веб-сайтах Укравтодору, Служби автомобільних доріг у Житомирській області та інформаційних щитах.

Крім того, Служба автодоріг області звертається з проханням до водіїв та пішоходів без нагальної потреби не користуватися шляхами області.

На даний час силами підрядної організації ведуться роботи з покращення безпеки руху – працює 96 одиниць техніки, але ситуація досі складна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here