Home Відпочинок У Житомирі на Михайлівській зберуться всі туристичні агенції міста

У Житомирі на Михайлівській зберуться всі туристичні агенції міста

299

Заходи з нагоди Всесвітнього дня туризму пройдуть на Михайлівській у Житомирі наступної п’ятниці, 25 вересня. Захід пройде із 12 до 19 год – на пішохідній вулиці створять локацію з усіма туристичними агенціями, а увечері проведуть концентр

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 18 вересня, під час засідання виконкому.

"В цьому році є бажання офіційно представити існуючий туристичний потенціал міста, а саме найпотужніші туристичні агенції міста, які створять свої окремі локації, фотозони для ознайомлення житомирян з їх можливостями, характерними особливостями в’їзного та виїзного туризму, а також налагодити з агенціями зв’язок для подальшої співпраці", – розповіла заступниця начальниці управління культури Наталія Марчук.

Так, з 18.00 год до 19.00 год в рамках проведення музичних вечорів на Михайлівській відбудеться концертна програма за участі творчих колективів міста, викладачів та студентів агроекологічного університету.

Організатори заходу зазначають, що буде забезпечено дотримання протиепідемічних заходів з урахуванням карантинних обмежень, встановлених Кабінетом Міністрів України, регіональною та місцевими протиепідеміологічними комісіями.

Довідково: День туризму встановлено Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в 1979 році та припадає на четверту неділю вересня.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here