Home Відпочинок Рибальський будиночок із Житомирщини – у ТОП-30 ізольованих будиночків світу. ФОТО

Рибальський будиночок із Житомирщини – у ТОП-30 ізольованих будиночків світу. ФОТО

1662

Будинки далеко в горах, на узбережжях морів та океанів, на скелях та над обривами, у зелених Карпатах чи Ісландії. Далеко від великих міст і наче на краю світу.

В інтернеті опублікували світлини 30 ізольованих будиночків, куди можна втекти від щоденної рутини, серед яких і хатинка у селі Солотвин в Бердичівському районі.

Компанію їй склали такі ж вражаючі і неповторні будинки в Індії, Канаді, Марокко, Сербії, Ісландії, США, Норвегії, Японії, інші.

«Старий Солотвин – невеличке село, що розташоване на півдні Житомирської області поруч з Бердичевом, має чим здивувати мандрівника та безперечно варте уваги. Рибальський будиночок на острівці посеред неймовірної краси озера – це по праву одне з найпривабливіших місцин в області, хоча і є мало відомим. Будиночок має загадковий вигляд та притягує до себе у будь-який час та пору року – він по-своєму гарний навесні, коли все навколо розквітає; влітку, коли озеро вкриває цвіт латаття; восени, коли дерева поруч приймають на себе усю гаму барвів, та взимку, коли білі сніги вкривають хатину та мороз сковує воду в озерці», – пишуть у спільноті Перевал. В дорозі

За матеріалами http://vsviti.com.ua

Фото спільнот Перевал. В дорозі та 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here