Home Відпочинок Перед поїздкою до Туреччини мандрівники повинні заповнювати електронні анкети

Перед поїздкою до Туреччини мандрівники повинні заповнювати електронні анкети

677

Із 15 березня перед поїздкою до Туреччини мандрівники мають обов’язково заповнювати електронні анкети. Анкета повинна бути заповнена протягом останніх 72 годин перед поїздкою. Форма для заповнення – на сайті МОЗ Туреччини.

Про "Європейська правда":

"На основі заповненої інформації для вас буде автоматично створено індивідуальний код HES, завдяки якому ми зможемо зв’язатися з вами, якщо у вас або у людей, з якими ви контактуєте під час подорожі і перебування, є контактні особи, або хворі на Covid-19. З цієї причини точність і актуальність інформації дуже важливі".

Заповнену форму можуть перевірити на кордоні Туреччини і в разі, якщо пасажир не заповнив її або вніс неправдиву інформацію, йому можуть загрожувати правові та адміністративні санкції або ж не дозволено в’їзд до Туреччини.

Нагадаємо, Туреччина продовжила вимогу про негативний тест на коронавірус для мандрівників з-за кордону. Для перетину кордону і далі вимагатимуть надати негативний результат тесту, зробленого не раніше, ніж за 72 години до подорожі.

Також громадяни України, які подорожують літаком, з 1 березня зможуть відвідувати Грузію за наявності негативного результату ПЛР-тесту.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here