Home Відпочинок Новий рік за кордоном: де і за скільки святкувати житомирянам

Новий рік за кордоном: де і за скільки святкувати житомирянам

358

Якщо ви вирішили святкувати Новий 2012 рік не вдома, то вже сьогодні потрібно потурбуватися про бронювання путівок. Адже вже ближче до новорічний свят місця бажаного відпочинку будуть заповнені або путівка  коштуватиме досить дорого. 

Отже, Перший поцікавився куди ж та за скільки можуть відправити житомирські турфірми бажаючих зустріти Новий рік за кордоном.
 
Ті, хто хоче провести недорого  новорічну ніч у Європі, можна відправитися до Австрії, Угорщини або Польщі. Автобусний тур до цих країн коштуватиме від 110 – 120 євро з людини. За ці кошти турфірми пропонують переїзд автобусом, проживання у готелі, сніданок та медичне страхування, розповіла директор Житомирської туристичної агенції «Світ Тревел» Тетяна Циндровська.
 
Трохи дорожче коштуватиме Новий Рік у Чехії, Німеччині, Франції, Італії, Греції або Великобританії. Тут відпочинок обійдеться щонайменше у 240-380 євро. І це автобусом, а путівка з авіаперельотом може коштуватиме майже вдвічі дорожче. Тривалість відпочинку у європейських країнах від 5 до 7 днів.
 
Житомиряни, які бажають перенести новорічні свята  у літо та зустріти Новий Рік під пальмами, можуть скористатися відпочинком на море. Найдешевше обійдеться морський новорічний відпочинок у Єгипті – від 380 дол. з людини. Більш дорожче буде коштувати випити шампанське у новорічну ніч у Об’єднаних Арабських Еміратах – від 520 дол. Зустріч Нового Року на пляжах Індії, Таїланду аби Шли-Ланки потягне від 850 до 1200 дол. В ціну 7-денного морського відпочинку входить авіапереліт, проживання, харчування та медичне страхування.
 
Для бажаючих провести новорічні канікули у засніжених горах, турфірми Житомира можуть запропонувати гірськолижний відпочинок.  На курортах Польщі та Болгарії покататися на лижах коштуватиме від 110 до 160 євро, подорожче буде Словаччина від 330 євро. Зустріч Нового року у австрійських Альпах потягне як мінімум 560 євро з людини.
 
Якщо не полюбляєте сидіти на новорічні свята вдома, а хочете відпочивати на Україні, то можете за півтори тисячі гривень з’їздити автобусом на три дні у  Карпати.
 
Проте, підраховуючи свій бюджет для будь-якого відпочинку, житомирянам треба враховувати й додаткові витрати. Віза, екскурсії та харчування – це ще мінімум стільки ж скільки коштує путівка. До цього треба додати й витрати на особисті забаганки.

Ірина КАРПОВА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here