Home Відпочинок Мотоциклістка з Житомира витратила 11 днів на подорож у Тбілісі і назад

Мотоциклістка з Житомира витратила 11 днів на подорож у Тбілісі і назад

244

Прикріпивши до мотоцикла грузинський та український прапори, мешканка Житомира Ніна Шмигельський за 11 днів проїхала 4 тисячі 655 кілометрів з Житомира до Тбілісі і назад.

– Я мріяла побувати в Грузії, – зізналася Ніна. – Ще взимку спланувала цю поїздку, а зараз здійснила. На дорогу мені було потрібно 8 днів, 3 дні я гостювала в Грузії. На мотоцикл я причепила великий український прапор, а грузинський – наважилася повісити тільки тоді, коли перетнула український кордон. А на російському кордоні всі цікавилися, що це за змагання.

У Владикавказі я пробила колесо. Це сталося пізно ввечері, тому довелося там позапланово переночувати. Вранці мені безкоштовно заклеїли колесо, напоїли чаєм, і я вирушила далі. Дуже сподобалося колесити по Грузії – там чудові дороги!

У минулому році Ніна з’їздила на мотоциклі в Польщу. За тиждень дівчина подолала більше 3 тисяч кілометрів. Наступну свою поїздку Ніна планує здійснити до Туреччини. Вона запевняє, що подорожувати на мотоциклі суцільне задоволення. Про болі в спині і м’якому місці від багатогодинної поїздки на мотоциклі, дівчина вважає за краще замовчувати.

Факты

one of leading firms providing recruitment and outsourcing services

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here