Home Відпочинок Людмила Зубко заявила про участь у виборах мера Житомира і йде від...

Людмила Зубко заявила про участь у виборах мера Житомира і йде від \”Європейської Солідарності\”

495

17 вересня підприємиця, меценатка, голова громадської організації "Житомир, зроби голосніше" Людмила Зубко стала єдиним узгодженим кандидатом у мери Житомира на виборах 25 жовтня від партії "Європейська Солідарність". Кандидатуру Зубко підтримали делегати конференції Житомирської територіальної організації "ЄС". Раніше Зубко вже перемогла у партійному праймеріз, на якому визначався кандидат у мери міста.  

Програмне бачення Людмили Зубко та її команди викладене у "Маніфесті успішного міста для людей", про що вона повідомила на партійній конференції.

"Ми часто чуємо, що успішне місто – це сучасне європейське місто. Ми часто чуємо, що успішне місто – це те місто, в якому хочеться жити і працювати. Ми часто чуємо, що успішне місто – це Житомир мрії. Для нас успішне місто – це місто, яке не залишають наші діти. Нас не влаштовує, коли кожна друга людина в Житомирі хоче поїхати за кордон. Нас не влаштовує, коли Житомир за цей увесь час так і не вибрався із "середнячків". У нас 16-те місце у рейтингу комфортності українських міст. Наша мета – зробити Житомир успішним містом для людей", – зазначила Зубко.

Людмила Зубко переконана, що Житомир має стати містом, у якому комфортними будуть усі райони без виключень – Крошня, Богунія, Корбутівка, Центр, Польова, Мальованка, Мар’янівка, а не лише одна успішна вулиця у центрі міста.

Пріоритетними для Житомира напрямками Зубко назвала: турботу про людей, безпеку для людей, комфорт для людей та економіку для людей.

Також, на думку Зубко, Житомир має стати містом, у якому буде будуть шанувати власну справу. У Житомирі мають створюватися реальні робочі місця "замість порожнього індустріального парку".

"Для мене результат – це склянка чистої води замість безкінечних ремонтів на водоканалі. Для мене результат – це вчасне тепло в оселі з прозорими тарифами замість невстановлених лічильників", – сказала Зубко.

Особливу увагу, на думку Зубко, слід приділити боротьбі з корупцією. Усі видатки у місті мають стати прозорими.

Перша п’ятірка на місцевих виборах до Житомирської міської ради від партії "Європейська Солідарність" виглядає наступним чином: Людмила Зубко, Вадим Ліскі, Ольга Журавська, Геннадій Карпінський та Олег Горай.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here