Home Відпочинок Де проводять відпустку мільярдери?

Де проводять відпустку мільярдери?

255

У багатих свої чудасії. Скуштувавши всі принади райської жіхні на землі, мільярдери зазвичай пересичуються і стають примхливими і виборчими. Здивувати їх чимось важко, вони жадають екстремальних і екзотичних розваг. Але фантазія представників туристичного бізнесу воістину невичерпна, тому задовольняються будь-які запити. Платили б гроші …

Як говорить генеральний директор люксового турагентства Brownell Travel Трой Хаас, зараз ринок дорогих подорожей знову почав рости, але клієнти все більше віддають перевагу сімейному відпочинку, культурних пам’яток чи філантропії. «Зараз мішура не в моді. Вона не приносить статусу і самоствердження, – говорить він. – Це швидше анти-статус. Зараз непристойно демонструвати надмірне споживання », сказав він порталу« Російський бізнес ».

Як приклад американський журнал Forbes наводить кінорежисера Стівена Спілберга , який покинув Голлівуд, щоб дослідити культуру сільської Ірландії. Минулого літа Спілберг з дружиною подорожували по ірландському регіону Бурре у складі туристичної групи на чолі з поетом Девідом Уайтом. До їх компанії в невеликому містечку Баллівоне, який власник місцевого готелю називає «незіпсованою селом», приєдналися ірландські письменники та філософи.

                                                        Ірландія

Засновник Microsoft Білл Гейтс з сім’єю провів відпустку в невеликому хорватському місті Скрадіне з населенням в 3800. Представник туристичного управління міста говорить, що Гейтс любив гуляти по вулицях, заходив у місцеві ресторани, а також відвідав національний парк Крка, де знаходиться водоспад Скрадінскі Бук.

 

У ході торішньої рецесії, за даними ITB World Travel Trends, Африка уникла долі решти напрямів і не втратила популярності. Навпаки, у перші вісім місяців 2009 року кількість туристів, що прибувають в цей регіон зросла на 4%.

Хейзл Сміт, директор з маркетингу в Brownell Travel, говорить, що елітні сафарі в Африці продовжують користуватися популярністю серед багатих клієнтів, які хочуть отримати одночасно пригоди і комфортний відпочинок на респектабельному курорті.

 

                                                                        Африка

 

 

Багато мільярдери вважають за краще дотримуватися більш традиційних і безпечних напрямків, таких як Хемптон, Аспен і Карибські острови.

 

 Шанувальники яхт, такі як Ларрі Еллісон і Роман Абрамович , часто відвідують клуб Bitter End Yacht Club на острові Віргінія-Горда, і суду, які прибувають туди щороку, стають з кожним роком все більше.

 

Недалеко від цього острова розташований улюбленець Річарда Бренсона – острів Некер, однак засновник Virgin вибрав інший спосіб, щоб урізноманітнити своє дозвілля. Відомий своїми подорожами на космічному кораблі і повітряній кулі, Бренсон в квітні дебютував з новою іграшкою – підводним човном. Так звана Necker Nymph вміщає в себе двох чоловік плюс капітан, пілотує судно. Вартість прокату субмарини – 100000 на тиждень.

                                                                    Карибські острови

 

Наймолодший у світі мільярдер, засновник Facebook Марк Цукерберг почав рік з тижневої відпустки в Індії. 25-річний юнак був помічений в Пуні, де відвідував Міжнародний центр медитацій Ошо. На своїй сторінці Facebook він розмістив фотографію з підписом: «Поки я тут, я побуваю на весіллі доброго друга та навідаюся в кілька міст». 2800 з його фанатів відзначили це повідомлення, як «вподобане».

                                                                          Індія

 

У минулому році засновник Microsoft Біл Гейтс з родиною проводили відпустку в хорватському Скрадіне. За словами представників туристичного управління цього містечка з середньовічними замками та залишками древніх цивілізацій, Гейтс з родиною прибув сюди на мега-яхті.

                                                        Хорватія

 

Власник техаських трубопроводів Келсі Уоррен у квітні додав Корорадо до списку своїх місць відпочинку, купивши там за, 5 млрд ранчо Бут Джек площею в 3500 акрів. Тут бувають і друнгіе мільярдери, включаючи Девіда і Чарльза кочей, у яких є будинок в Аспені, а також Романа Абрамовича, який у 2008 році купив у Сноумасс-Вілідж два будинки за млн.

 

Джерело: neoplan.com.ua

 
 
 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here