Home Відпочинок ДАІшники похвалились, що допомогли німцям відремонтувати авто і не кинули їх на...

ДАІшники похвалились, що допомогли німцям відремонтувати авто і не кинули їх на дорозі

151

На Кочерівському посту дорожньо-патрульної служби Житомирської області даішники допомогли двом громадянам Німеччини, автомобіль яких зламався у дорозі, усунути неполадки та продовжити мандрівку.

50-річний іноземець та його 16-річний син мандрували автомобілем з Німеччини, де проживають останні 20 років, до Китаю.

Кажуть, планували дістатися до місця слідування вже за тиждень. Проте далекої дороги не витримала їх старенька автівка «Hanomag». Врешті, коли іноземці рухалися трасою Кив-Чоп, у Житомирській області машина безнадійно заглухла.

Благо, поряд виявився пост української ДАІ. Іноземці буквально на пальцях пояснили вартовим дорожнього порядку, що з ними трапилося, адже ні батько, ні син не володіють навіть російською мовою, лише трохи англійською.

Відтак, інспектори ДАІ допомогли іноземним громадянам відбуксирувати автівку у безпечне місце, аби не заважала рухові інших транспортних засобів.

Виявилося, у старенькому автомобілі іноземних мандрівників вийшов з ладу радіатор. Тож, полагодити його мандрівникам допомогли даішники.

А поки вирішувалися механічні проблеми автівки, інспектори пригощали німецьких гостей чаєм та годували обідами, адже їстівні запаси останніх за час мандрівки значно зменшилися.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here