Home Відпочинок 6 тис пасажирів у перший день та 100 тис проданих квитків –...

6 тис пасажирів у перший день та 100 тис проданих квитків – Укрзалізниця

252

5,8 тис пасажирів проїхали у поїздах Україною в перший день роботи відновлення залізничних перевезень – 1 червня.

Про це повідомляє Укрзалізниця:

"Укрзалізниця за 1 червня перевезла майже 6 тисяч пасажирів, а середня населеність пасажирських поїздів у цей день склала 80%".

Крім того від початку відновлення продажу проїзних документів українці придбали понад 100 тис. квитків, з них лише 1 червня — близько 34 тисяч.

Нагадаємо, з 1 червня квитки на низку поїздів можна придбати за 90 діб до дати відправлення.

Наразі у пасажирських вагонах, які прямують до регіонів, де ще не послаблено карантин, реалізовуватиметься 50% місць, тобто в одному купе перебуватиме не більше двох осіб. Щодо плацкартних вагонів: у продажу будуть наявні квитки на два місця в плацкарті з чотирьох зліва та на одне бокове місце.

Поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання.

Провідники щогодини під час рейсу проводять прибирання: миють санвузли, підлогу в салоні вагона, протирають поручні, дверні ручки, кнопки тощо. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири.

Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here