Home Освіта Житомирянин Микола Тарасюк потрапив у ТОП-50 найкращих учителів України

Житомирянин Микола Тарасюк потрапив у ТОП-50 найкращих учителів України

524

Вчитель інформатики з житомирської ЗОШ №17 Микола Тарасюк потрапив у ТОП-50 найкращих учителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine 2020.

Микола веде проєкт «Розумійка» для дітей з особливими освітніми потребами. Команда співпрацює з п’ятьма областями України і розробляє модуль для дітей з порушеннями слуху, що мають синдром Дауна.

Разом з учнями він працює над новими напрямками: короткометражні фільми, анімація, комп’ютерна графіка. На основі отриманих знань діти вже встигли створити фільм про булінг та дискримінацію.

«Приємні ранкові новини! Я В ТОП-50 ВЧИТЕЛІВ УКРАЇНИ! Програма мінімум виконана, але це не головне. Хотів отримати досвід, а я отримав набагато більше. Вдалось зробити декілька кроків вперед до змін в моїй роботі, зміни внутрішнього стану і це дало багато результатів, планів на майбутнє.

Тепер ставлю нову задачу і спробую потрапити до ТОП-10, хоча це знову не головне, але досвід здобувається якщо рухатись далі. Дякую команді Global Teacher Prize Ukraine, Освіторія Хаб за організацію і надану можливість для знайомства з кращими вчителями України», написав Микола Тарасюк у Facebook.

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні. Адже #ВчителіВажливі від найменшого селища до найбільшого мегаполіса. Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here