Home Освіта Житомирський університет Франка отримав Золоту медаль на Міжнародній виставці

Житомирський університет Франка отримав Золоту медаль на Міжнародній виставці

125
Житомирський державний університет ім. Франка нагороджено ЗОЛОТОЮ МЕДАЛЛЮ у номінації "Діяльність вищого навчального закладу з підвищення якості підготовки фахівців".
 
Цю нагороду вуз отримав на Третій Міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти –2012", яка проходила у Київі. Для участі у виставці науковцями університету було подано 37 наукових проектів.
 
Загалом у виставці взяли участь 468 навчальних закладів із України та з-за кордону, повідомляє офіційний сайт університету. 
 
Виставка презентує громадськості в широкому спектрі досягнення національної системи освіти, творчі здобутки педагогічних і наукових колективів, досвід інноваційної модернізації усіх ланок освіти, міжнародної співпраці закладів освіти, роботи навчальних закладів з соціальними партнерами.
 
Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм науковим і фаховим рівнем, поставленими на розгляд проблемами пріоритетного розвитку галузі освіти, уже отримала суспільне визнання і є найбільш широкомасштабною та рейтинговою освітянською виставкою, повідомляє управління освіти та науки облдержадміністрації. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here