Home Освіта Житомирські школяри представлять свої проекти на Чемпіонаті України з бізнес-моделювання

Житомирські школяри представлять свої проекти на Чемпіонаті України з бізнес-моделювання

120

Сьогодні з Житомира відправились команди учасників Третього Чемпіонату України з бізнес-моделювання на змагання в Яремче Івано-Франківської області, яке відбудеться там 14-15 жовтня.

Даний проект ставить собі за мету практичне долучення молоді до процесів місцевого, регіонального і національного розвитку та формування в Україні передумов становлення майбутньої регіональної бізнес-еліти.
 
Проект «Лабораторія бізнес-моделювання» є житомирською авторською розробкою і реалізується в Україні впродовж п’яти років. За цей період до проекту долучено 19 регіонів України та проведено дві національні першості. Перший Чемпіонат пройшов в 2009 році на батьківщині проекту в місті Житомирі, Другий – в смт.Кирилівка Запорізької області в 2010 році.
 
Чемпіонат підсумує результати роботи молодіжного економічного проекту «Лабораторія бізнес-моделювання» впродовж 2010-2011 років.
 
На Чемпіонаті очікується феєрверк презентацій інноваційних бізнес-моделей від юних авторів з 12 областей України, ще 7 регіонів будуть представлені в якості спостерігачів з перспективою долучення їхніх команд до проекту в наступному році.
 
Серед делегацій, що відправилась з Житомира представники команд Київської, Вінницької, Житомирської областей та м.Київ.
 
Житомирську область представлятимуть п’ять команд, які  експертна рада обрала на п’ятій обласній звітній конференції з бізнес-моделювання.
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here