Home Освіта Житомирські школярі 18 лютого повернуться на навчання після карантину

Житомирські школярі 18 лютого повернуться на навчання після карантину

95

Епідемічна ситуація щодо грипу, ГРВІ та кору, відновлення навчально-виховного та освітнього процесу.
Ці питання обговорювали, 14 лютого, члени міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під час позачергового засідання, яке провів заступник міського голови Сергій Кондратюк.

Начальник управління охорони здоров’я міської ради Марія Місюрова, зокрема, зазначила, що завдяки введеним обмежувальним заходам рівень захворюваності на грип та ГРВІ знизився порівняно з епідемічним порогом на 2,8%. Станом на 14 лютого у Житомирі відмічається зниження захворюваності серед дорослих порівняно з минулим тижнем на 78 випадків, серед дітей має місце зниження на 502 випадки, серед учнів навчальних закладів кількість захворювань зменшилася на 174 випадки (-27,9%).

Водночас залишається нестійкою епідемічна ситуація щодо захворюваності населення на кір.

За підсумками засідання було прийнято рішення – департаменту освіти міської ради підготувати розпорядження міського голови про відновлення навчально-виховного та освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти м. Житомира, Вересівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Житомирського району Житомирської області, закладах професійно-технічної освіти Житомира з 18 лютого 2019 року.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here