Home Освіта Зарахування вступників на контракт розпочнеться з 1 серпня

Зарахування вступників на контракт розпочнеться з 1 серпня

150

Вступники, які отримали рекомендації на бюджет, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 18:00 31 липня. Після цього, не пізніше 12 години дня 1 серпня, має відбутися зарахування вступників за кошти державного або регіонального бюджету.

Така норма визначена умовами прийому до закладів вищої освіти для вступників, які вступають на перший курс для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра (медичного магістра) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання.

Відповідно, навчальні заклади мають видати накази про зарахування вступників на бюджет та змінити статуси заяв в Єдиній державній електронній базі з питань освіти.

Після цього на сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» статус заяви зарахованого вступника має змінитись зі статусу «Рекомендовано (бюджет)» на статус «До наказу».

Також, 1 серпня після 12.00 години розпочнеться надання рекомендацій до зарахування для вступників, які вступають на контракт на відкриті та фіксовані (закриті) конкурсні пропозиції.

Статуси заяв таких абітурієнтів на сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» будуть змінюватися зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (контракт)».

Переведення на вакантні місця держзамовлення осіб, які зараховані на навчання на контракт на основі повної загальної середньої освіти здійснюється не пізніше 9 серпня.

Строки зарахування абітурієнтів на контракт визначаються Умовами прийому закладу вищої освіти.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here