Home Освіта Юні спортсмени відкрили оздоровчий сезон у олімпійському таборі

Юні спортсмени відкрили оздоровчий сезон у олімпійському таборі

107
На Житомирщині відкрито першу табірну зміну у спортивно-оздоровчому закладі «Олімпієць». Урочисте відкриття першої табірної зміни відбулося 15 червня.
 
У таборі відпочивають юні спортсмени області, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, переможці і призери спортивних змагань. Під керівництвом досвідчених тренерів діти мають змогу поєднувати оздоровлення та відпочинок з активними заняттями спортом, повідомляє прес-служба облдержадміністрації. 
 
Кожну зміну у таборі відпочиватимуть 60 дітей. Всього у закладі 4 оздоровчі зміни. Загалом протягом літа у таборі оздоровлюється 240 дітей віком від семи до сімнадцяти років.
 
«Табір „Олімпієць“ – один із найкращих таборів Житомирщини, який унікальний тим, що всі чотири зміни, протягом яких оздоровлюватимуться діти, є безкоштовними. Всі витрати взяло на себе керівництво держави та головне управління у справах сім’ї, молоді і спорту обласної державної адміністрації,» – повідомив заступник голови області Віктор Балюрко. 
 
Заступник очільника області зауважив, що потрапити до табору «Олімпієць» не просто, але ті юні спортсмени, котрі цьогоріч у ньому відпочиватимуть, «заслужили перебувати в цьому закладі своїми здобутками у спортивному і громадському житті та навчанні».
 
Загалом на сьогодні в області вже працює 20 позаміських таборів відпочинку та близько 500 пришкільних оздоровчих закладів. Це дає можливість оздоровити майже 80 тисяч юних жителів краю.  
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here