Home Освіта Вступникам надані рекомендації на бюджет

Вступникам надані рекомендації на бюджет

120

Відповідно до Умов прийому до закладів вищої освіти на сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» оголошено рейтингові списки вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на бюджет.

Зазначені рейтингові списки оголошені для абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на підставі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання.

На сайті інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» статус заяв тих абітурієнтів, які рекомендовані до зарахування на бюджет, змінено зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (бюджет)».

Також, навпроти заяви абітурієнта в електронному кабінеті, за якою абітурієнт рекомендований на навчання за кошти державного бюджету, встановлено статус «Рекомендовано до зарахування».

Вступники, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення (подати оригінали документів) до 18.00 години 31 липня. Статус заяв абітурієнтів, які виконають вимоги до зарахування, 1 серпня має змінитися на статус «До наказу (бюджет)».

Зарахування вступників на навчання за кошти державного або регіонального бюджету (за державним або регіональним замовленням) має відбутися не пізніше 12.00 години 01 серпня 2019 року.

Надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих для вступників, які вступають на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб на відкриті та фіксовані (закриті) конкурсні пропозиції здійснюється не раніше 12.00 години 01 серпня.

У разі отримання рекомендації на контракт напроти таких заяв статус зміниться на «Рекомендовано (контракт)». Цей статус може з’явитись навпроти кількох заяв – вступник матиме можливість самостійно визначити, яку саме пропозицію обрати. Для вступу також треба буде подати пакет документів до вишу, кінцеву дату прийому визначає заклад вищої освіти, але загалом зарахування на контракт може тривати до 30 вересня.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here