Home Освіта В Житомирі обрали найкращого ”Вчителя року”

В Житомирі обрали найкращого \”Вчителя року\”

113
Урочисте закриття міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2012» відбулося 13 грудня в міському колегіумі за участю керівництва міста.
 
Володимир Дебой вручив відзнаки 5 переможцям міського етапу конкурсу:
у номінації «Українська мова та література» – Барановській Віті Володимирівні, вчителю української мови та літератури ЗОШ №28;
у номінації «Біологія» – Липовому Сергію Віталійовичу, вчителю біології ЗОШ №21;
у номінації «Етика» – Ковальській Галині Степанівні, вчителю етики гімназії №3;
у номінації «Іноземна мова. Англійська» – Ніколайчук Ользі Михайлівні, вчителю іноземної мови гуманітарної гімназії №23;
у номінації «Фізичне виховання» – Федоріній Ірині Жоржівні, вчителю фізичної культури ЗОШ №33.
 
Міський голова Володимир Дебой подякував освітянам за те, що спільними зусиллями цьогоріч вперше з часів незалежності вдалося запровадити в загальноосвітніх навчальних закладах уроки фізкультури на лижах та ковзанах, відновлено військово-патріотичну гру «Зірниця», організовано відпочинок у міському таборі «Супутник» в повні три зміни.
 
Також для популяризації спорту та активного відпочинку серед дітей та молоді виготовлено 17 наборів ігрового обладнання на дитячі та спортивні майданчики, відкрито баскетбольний спортивний майданчик та сучасний майданчик з якісним штучним покриттям на базі ЗОШ №30,повідомляється на сайті міської ради.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here