Home Освіта У Житомирській школі облаштували простір психологічного розвантаження учнів

У Житомирській школі облаштували простір психологічного розвантаження учнів

175

 Навчання напряму пов’язано зі стресами для дитини. Тому для учнів корисними є місця, де можна відпочити та отримати сили й мотивацію, необхідні для подальшої роботи. Збагнули і реалізували таку потребу дітей у  ЗОШ №1 м. Житомира.   Члени Піклувальної ради створили тут куточки психологічного розвантаження, де учні  відпочивають від напруги.

«У школі вчаться діти різних конфесій, і саме  представники християнських церков  є благодійниками для реалізації  даного проекту. «Християнська  благодійна акція  «Психологічне розвантаження дітей» триватиме до травня»,-  говорить  голова Піклувальної ради при ЗОШ №1 Олеся Морозова.

Спеціальні зони  створюються  заради збереження психологічного комфорту дітей, адже виконання вимог педагогів і сприйняття великого обсягу нової інформації є серйозним навантаженням для них.

На думку   заступника  міського голови Марії  Місюрової,  даний проект  є хорошим прикладом для наслідування того,  як мають об’єднуватися зусилля  заради дітей.

«Піклувальна рада – це  особливий колегіальних орган  у шкільній  системі управління, який    також може  залучати фінансування від зовнішніх джерел, наприклад, благодійників, і згідно концепції нової української школи цей орган має  непогані  можливості у громадсько-державному управлінні школою», – зазначила Марія Місюрова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here