Home Освіта У Житомирі оголосили переможців проєкту «TUMI: шлях до школи»

У Житомирі оголосили переможців проєкту «TUMI: шлях до школи»

119

 22 вересня на майдані Соборному в рамках Європейського тижня мобільності проходив другий день «ПАРКування Соборного». До облаштування активного громадського простору долучилися громадські організації, які презентували власні проекти, здобутки та ідеї, багато житомирян та гостей міста.

Однією із найбільш очікуваних подій стало вручення міським головою Сергієм Сухомлиним та представником проєкту TUMI Мартіном Шефером відзнак 4-м переможцям конкурсу учасників проєкту «TUMI: шлях до школи». Переможцями серед 22 учасників стали:

 – загальноосвітня школа №8;
 – загальноосвітня школа №36;
– Житомирський екологічний ліцей №24;
– Вересівська загальноосвітня школа.


Школи – переможці конкурсу стануть учасниками проєкту щодо вдосконалення безпеки пішоходів на завантажених перехрестях біля шкіл, встановлення парковок довгострокового зберігання велосипедів, а також вдосконалення доступності шкільного подвір’я та організації місця висадки з авто.

Нагадаємо,  вже втретє наше місто долучається до Європейського тижня мобільності. Темою цьогорічного тижня мобільності є безпека пішохідного та велосипедного руху. Основна ідея заходу «ПАРКування Соборного» – у тестовому режимі трансформувати Соборний майдан, вивільнивши більше місця для активного відпочинку пішоходів, та обговорення ідеї створення активного громадського простору на головному майдані міста з житомирянами та гостями міста. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here