Home Освіта У рамках екологічного івенту студенти Житомирського агроуніверситету прибирали береги Кам’янки

У рамках екологічного івенту студенти Житомирського агроуніверситету прибирали береги Кам’янки

125

 Студенти Житомирського національного агроекологічного університету (спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» і «Екологія») 20 вересня традиційно долучились до екологічного івенту «Міжнародний день чистих берегів», ініційованого Басейновим управлінням водних ресурсів річки Прип’ять м. Житомир Державного агентства водних ресурсів України.

На екологічній акції були присутні заступник начальника Басейнового управління водних ресурсів річки Прип`ять Микитин Олег Ярославович і завідувач кафедри біоресурсів, аквакультури та природничих наук ЖНАЕУ Світельський Микола Михайлович.

Студенти здійснили прибирання берегів р. Кам’янка у Житомирі від Богунського мосту до очисних споруд в районі вул. Маликова, де проводилось роздільне збирання сміття (гума, пластик, папір, скло, метал).

Для проведення акції  учасників забезпечили гумовими рукавичками, граблями, мішками для сміття та автотранспортом для його вивезення.

Олег Микитин розповів студентам про організацію роботи відповідних підрозділів БУВР річки Прип`яті щодо реалізації державної політики у сфері розвитку та управління водними ресурсами області і забезпечення раціонального їх використання, будівництво водогосподарських об’єктів.

Микола   Світельський наголосив, що Житомирський національний агроекологічний університет – єдиний в державі заклад екологічного спрямування, який допомагає зберегти природу та підтримати місця відпочинку жителів міста й  області у чистоті.

 

Пресслужба Житомирського національного агроекологічного університету

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here