Home Освіта У Миропільській гімназії створюють новий освітній простір

У Миропільській гімназії створюють новий освітній простір

128

Миропільська гімназія – один із перехідних об’єктів ДФРР, який продовжують реконструювати у 2019 році. Окрім зовнішнього ремонту та заміни комунікацій, у закладі продовжують влаштовувати новий освітній простір.

Як повідомив голова Миропільської ОТГ Валерій Гиндич, заклад вже повністю утеплили та завершують фарбування фасадів в яскраві кольори відповідно до вимог НОПу.

«Більшість масштабних робіт згідно із проектом вже виконані. У гімназії замінили дах, влаштували водовідвідну систему та опалення, утеплили фасади та замінили вікна й двері. Наразі працівники завершують фарбування зовнішніх стін в яскраві кольори, що є одним із елементів НОПу. Готуємось до створення нового освітнього простору всередині школи – вже відремонтували 4 природничі кабінети, зараз робимо 4 класи Нової української школи. Також облаштовуємо зручності для учнів за програмою «Гідність дитини!», – розповів голова ОТГ.

У2018 році за проектами ОДА у гімназії облаштували 4 – іноземної мови, математики, біології та хімії, після чого учні та вчителі отримали обладнання для кабінетів. Також Валерій Гиндич наголосив, що вже виготовлений проект на створення майданчику із штучним покриттям і заявку подали до державної програми, за якою виділяються кошти на облаштування.

Також замовили документацію і на оновлену спортивну залу. Загалом у Миропільській гімназії навчається 497 дітей, цьогоріч до закладу прийде 65 першачків. Загальна вартість реконструкції об’єкту складає 15,8 млн грн, з яких близько 13 млн грн – кошти ДФРР, решта – Миропільської громади.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here