Home Освіта Студенти Житомира відзначатимуть своє свято протягом 7 днів

Студенти Житомира відзначатимуть своє свято протягом 7 днів

130

Студенти Житомира відзначатимуть своє свято протягом 7 днів. Ця семиденка отримала назву «Тиждень студентської демократії». В рамах святкування заплановано безліч заходів, що дозволять молоді яскраво та різнобічно презентувати свій потенціал.

Розпочнеться тиждень з обрання найкрасивішої студентки Житомира – символічно, що у конкурсі, який проходитиме в облмуздрамтеатрі 14 листопада, буде 14 учасниць. Наступного дня активну та творчу молодь Житомира запрошують до обговорення демократичних основ Європейського Союзу. Крім того, заплановано цілу низку спортивних та творчих заходів, розповідає начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міськради Олена Сарно:

«Командний Кубок Житомира серед студентських команд з настільного тенісу буде проходити 12-13 листопада на базі ЖДТУ. Там же з 14 по 18 листопада проходитиме чемпіонат міста серед університетських команд з міні-футболу. 11-13 листопада проходитиме відкритий чемпіонат міста з боксу. А Житомирський військовий інститут проводитиме презентацію творчих талантів. Попередні виступи проходитимуть у міському Палаці культури, гала-концерт – 17 листопада в ЖВІНАУ. Що стосується спортивних змагань до закриття туристичного сезону, то їх ми плануємо провести 19 листопада у Гідропарку».

А ще на молодь протягом Тижня демократії чекають конкурси на кращого студента університету, виставки декоративно-прикладного мистецтва, студентське талант-шоу в обласній філармонії, «Музичний ринг» у телецентрі і юнацька першість міста з шахів у дитячо-юнацькій спортивній школі №1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here