Home Освіта Школяри Житомирщини можуть граючи обирати собі професію

Школяри Житомирщини можуть граючи обирати собі професію

115
Обрати професію граючи – таку можливість отримали старшокласники, які беруть участь в турнірі ПОУМУ (Професійна орієнтація учнівської молоді України).
 
В області він проходить вдруге, і цього року зголосилися брати в ньому участь команди з чотирьох районів та міста Житомира.
 
В формі КВНівського виступу діти розкривають зміст професії. Оскільки цей виступ має бути і певною рекламою професії, обираються такі, що найбільш популярні на ринку праці, передає Житомирська хвиля.
 
На сьогодні вже визначилися переможці в обласному центрі, Андрушівському, Бердичівському та Олевському районах. Залишилося визначити переможця в Радомишльському районі, там турнір пройде наступного тижня.
 
20 квітня в обласній філармонії відбудеться регіональний етап конкурсу. Найкраща команда восени представлятиме Житомирщину у Всеукраїнських творчих змаганнях.
 
Минулорічні переможці обласного етапу, команда "Крайня хата" з Новограда-Волинського стала другою за результатами Інтернет-голосування та кращою – в номінації "за творчий підхід і оригінальність". 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here