Home Освіта Школяри навчаються у належних умовах- управління освіти

Школяри навчаються у належних умовах- управління освіти

103
Управління освіти Житомирської міської ради спростовує інформацію, яка з’явилася у деяких Інтернет-видання щодо низької температури повітря у школах (10°С тепла у деяких класах).
 
Відповідно до санітарних правил і норм температура повітря має бути в класах і кабінетах 17-20°С, в майстернях 16-18°С, в спортивному залі 15-17°С, у вестибюлях, гардеробі 16-19°С.
 
За підтвердженням інформації щодо низької температури повітря до управління освіти міської ради не зверталися.  Управління освіти спільно з керівниками навчальних закладів проводить щоденний моніторинг температурного режиму у закладах, тісно співпрацює з міськими котельнями, що подають теплоносій на заклади освіти, повідомляється на сайті міської ради.
 
Керівник навчального закладу щоденно тримає на контролі питання температурного режиму у закладі і, за умови зниження температури, організовує навчання дітей в іншій класній кімнаті. Тому відповідальність за дотриманням температурного режиму лежить на керівнику навчального закладу.

Управління освіти звертається до батьків з проханням повідомляти за телефонами 47-48-36, 48-02-56, 47-48-39 про ситуації, що пов’язані зі зниженням температури у навчальних кімнатах та кабінетах, де навчаються діти. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here