Home Освіта Реєстрація на пробне ЗНО розпочнеться 8 січня

Реєстрація на пробне ЗНО розпочнеться 8 січня

105

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 8 до 31 січня 2019 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Про це йдеться у роз’ясненні Українського центру оцінювання якості освіти щодо проведення пробного тестування у 2019 році.

В УЦОЯО зазначають, що пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Участь у пробному тестуванні є платною. Вартість одного тестування для одного учасника буде оголошено на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

У 2019 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 16 березня.

Пробні тестування з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов відбудуться 23 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО буде створено інформаційні сторінки, на яких до 25 лютого буде розміщено інформацію про час і місце проведення пробного ЗНО, а згодом – результати тестування.

 

Реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного ЗНО не будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here